Asennus

Työ Sulbanan linjastojen asennuksessa on monipuolista metallityötä ruostumattoman teräksen parissa. Valmistamme automaattisia juustonvalmistuslinjoja ja käymme asentamassa niitä tehtaille ympäri maailman aina Tokiosta Texasiin.

  • Asentaja
  • Kokoonpanija

Millaista työ on?

Asentajan ja kokoonpanijan työ Sulbanalla on teräslevyjen ja
-palkkien sekä laitteiden ja runkojen asennus- ja kokoonpanotyötä. Kotipesässä Kauhajoella tehdään koeajot ja välillä halutessaan pääsee matkustamaan maailmalle päiviksi tai viikoiksi.

Näissä tehtävissä pärjää, jos taskusta löytyy metallipuolen ammattikoulututkinto, tai muu alalle soveltuva tutkinto. Reissuhommissa tarvitaan myös kykyä kommunikoida englanniksi. Asennushommissa pääset näkemään ja tekemään koko asennusprosessin aivan alusta loppusiivoukseen saakka.

Millaista osaamista asennustyö vaatii?

Työ juustolinjastojen parissa vaatii hyvää piirustusten lukutaitoa, tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä ja joustavaa asennetta. Koskaan ei tiedä, millainen päivä on luvassa! Perusasiat ruostumattoman teräksen työstämisestä tulee olla hallussa. Eteen tulee varmasti päiviä, kun täytyy hapottaa, hioa tai hitsata.

”Parhaita asioita näissä hommissa on, että voi tehdä itsenäisiä päätöksiä. Saa itse vaikuttaa omaan tekemiseensä ja aikatauluihinsa.”

– Sulbanan työntekijä

Miksi kannattaa hakea Sulbanalle?

Jos haluat haastaa itsesi ja oppia uutta, on Sulbana mitä parhain paikka kehittyä metallialan ammattialaisena. Meidän työporukkaamme on helppo solahtaa mukaan.