Valmistus

Yrityksemme ytimessä Kauhajoen tehtaalla työskentelevät TIG-hitsaajat, koneistajat ja muut teräksenkäsittelyn ammattilaiset. He taipuvat työhönsä millin sadasosan tarkkuudella ja haluavat kehittää itseään erityisosaajina.

  • TIG-Hitsaaja
  • Pintakäsittelijä
  • Koneistaja
  • Sahaaja
  • Sähkö- ja automaatioasentaja

Millaista työ on

Työ Sulbanan valmistustiimissä on monipuolista protolaitteiden rakentamista ruostumattomasta teräksestä. Tiimissämme on tehtäviä niin sahurille, hitsareille, pintakäsittelijöille, koneistajille kuin sähköasentajillekin.

Rakennamme täysin uusia laitteistoja juustonvalmistukseen eri asiakkaille, joten ongelmanratkaisutaitoja tarvitaan päivittäin. Sulbanalla työskennellään haponkestävän ruostumattoman teräksen parissa, jonka ansiosta työympäristö on siisti eikä hitsarienkaan tarvitse lopettaa työpäivää naama noessa.

Työnteko meillä on itsenäistä, mutta työkaveri löytyy useimmiten lähietäisyydeltä. Työntekijänä voit valita itse aikataulusi työn teolle. Jos päivällä tarvitsee käydä asioilla, on se mahdollista järjestää.

Millaista osaamista valmistustyö vaatii?

Juustonvalmistuksessa tarvittavien laitteistojen valmistuksessa työskentely vaatii soveltuvaa ammattikoulututkintoa, esimerkiksi kone- ja metallipuolen perustutkintoa tai sähköalan perustutkintoa.

”Parasta työssäni on se, että se on siistiä sisähommaa asianmukaisissa tiloissa, voin valita itselleni sopivat työajat, ja työ on vaihtelevaa. Ei tarvitse hitsata samaa palikkaa koko ajan.”

– Sulbanan työntekijä

Miksi kannattaa hakea Sulbanalle?

Jos haluat osaksi työyhteisöä, jossa pääset kehittämään omia taitojasi sekä kaipaat vaihtelevuutta työhösi, on Sulbana sinulle oikea paikka. Kun meille on tultu, ei täältä mielellään pois lähdetä. Siitä kertoo jo useiden työntekijöidemme kymmenien vuosien työurat meillä!