Hallinto

Tukitoimintomme pitävät huolen siitä, että tuotantohallissa ja suunnitteluosastolla ammattilaiset saavat keskittyä olennaiseen. Tiimimme koostuu hallinnon ja projektinjohdon ammattilaisista, joiden työpisteet sijaitsevat Kauhajoella ja Seinäjoella.

  • Projektinjohtaja
  • Ostaja
  • IT-tuki
  • Tarjouslaskija
  • Tuotannonsuunnittelija
  • Kirjanpitäjä / Palkanlaskija

Millaista työ on?

Hallinnossa meillä työskentelee tiimi, joka hoitaa niin talouteen, projektinjohtoon, tarjouslaskentaan, ostoihin, IT-asioihin kuin henkilöstöresursseihin liittyviä tehtäviä.

Riippuen osaamisestasi ja taustastasi hallinnon tehtävissä pääset tekemään esimerkiksi ostoja, kirjanpitoa, tarjouslaskentaa, palkanlaskentaa, IT-laitteiden asennuksia tai vaikkapa laskutusta.

Lisäksi hallinnossa huolehditaan Sulbanan projektien etenemisestä ja tuotannon suunnittelusta.

Työ hallinnossa on itsenäistä asiantuntijatyötä, mutta työkaverisi eivät istu kaukana sinusta – ellet sitten tee töitäsi etänä. Työaikasi voit valita itse ja työajat ovat liukuvia.

Millaista osaamista hallintotyö vaatii?

Hallinnon tehtävissä pärjää soveltuvalla ammatti- tai korkeakoulutukinnolla. Arvostamme esimerkiksi kaupallisen tai teknisen alan koulutusta. Olemme kansainvälinen yritys, joten riittävä englanninkielen osaaminen on eduksi.

”Mielenkiinto työhön pysyy hyvänä, koska työ on hyvin vaihtelevaa. Lisäksi työnantaja mahdollistaa työn ohessa kouluttautumisen ja muutenkin oppimiseen kannustetaan.”

– Sulbanan työntekijä

Miksi kannattaa hakea Sulbanalle?

Jos etsit työtä kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa ammattiosaamistasi, on Sulbana sinulle oikea paikka. Toimimme pienemmässä yksikössä osana laajaa kansainvälistä konsernia, jolloin pääset nauttimaan sekä suuren että pienen yrityksen hyvistä puolista.